Trefelling Nordre Follo

Om du har et tre som trenger å felles og du holder til i Nordre Follo, så kan vi hjelpe deg.

Gratis befaring i Nordre Follo

Vi utfører nemlig Gratis Befaring i hele Nordre Follo.

trefelling nordre follo

Trefelling Nordre Follo

Om du har et vakkert tre, eller et stygt tre. Det har ikke noe å si for oss. Vi kan se på treet og gi deg en vurdering av tilstanden på treet. Holder du til i Nordre Follo, så kan du være sikker på at vi kan hjelpe deg uansett.

Så om du har et eller flere trær som enten er vanskelige eller du bare trenger hjelp til å få ned et tre. Så ta kontakt via dette skjemaet: Gratis Befaring

Legg igjen en kommentar

Hva er Sikker Trefelling?

slide1[1]

Sikker Trefelling

Sikker Trefelling handler for oss om trefelling som ER sikker og OPPLEVES som sikker av våre kunder.

Når du velger et firma som skal ta seg av trefelling av dine trær, så velg et firma som er forsikret og som har lang erfaring innen trefelling og seksjonsfelling.

Nettstedet Sikker Trefelling er bygget opp av trefellere på Østlandet som utfører trefelling i følgende områder, som har lang erfaring og som er vant til å felle vanskelige trær på en sikker og profesjonell måte.

Fyll ut Gratis Befaring-skjema og vi ringer deg og avtaler en gratis befaring.

Legg igjen en kommentar

Hva er seksjonsfelling?

Mange lurer på hva seksjonsfelling er og her har vi beskrevet dette på en kortfattet måte.

seksjonsfelling av tre

Seksjonsfelling

Dette er en metode som benyttes når det er fare for å treffe bebyggelse ved felling av hele treet uten å dele det opp først. Med bruk av godkjent klatreutstyr utfører trefelleren kvisting av treet. Deretter tas stammen ned i seksjoner på en trygg måte.

Med vesentlige hindringer i umiddelbar nærhet må de største grenene og stammeseksjonene fires ned med godkjent nedfiringssystem. Andre ganger er det ikke nødvendig med nedfiring og grener og stammeseksjoner kan falle ned kontrollert på ønsket sted.  Seksjonsfelling er den vanligste metoden å bruke når det gjelder felling av vanskelige trær. En trefellers vurdering er viktig for sikkerheten. Om en trefeller usikker på om det er 100 % trygt å felle hele treet fra bakken så må man velge seksjonsfelling.

Om du ønsker felling av vanskelige trær, så er det viktig med lang erfaring innen dette området. Alle våre trefellere har lang erfaring. Vi er alle fra Norge, er fullforsikret og tilbyr gratis befaring.

Her er link til Norsk Trepleieforum som beskriver hva som kreves av trefellere som jobber med profesjonell trefelling.

Legg igjen en kommentar

5 tips til beskjæring av frukttrær

  1. Man beskjærer kun for å få en fin form (paraplyform) og vekst på treet, for å fjerne skadde og kryssende greiner, og greiner som vokser innover mot midten av treet.
  2. Bruk en god og skarp hagesaks/beskjæringssaks. Glatte sår gror lettest igjen.
  3. Ikke skjær toppen unødig, for dette vil stimulere til enda mer vekst.
  4. Hvis du først velger å beskjære må du utføre årlig vedlikeholdsbeskjæring.
  5. Når man kutter rett etter en knopp vil ikke grenen vokse ut igjen.

Unge frukttrær

Kjernefrukt (eple og pære) beskjæres i januar-mars.
Steinfrukt (plomme, kirsebær, morell) beskjæres i august-september

På eple, pære og plomme fjerner du grener som vokser  rett opp, innover mot stammen og den svakeste av grener som krysser hverandre.  I tillegg fjerner du ‘konkurranseskuddet’ i toppen dersom det er flere topper.
(mer…)

Legg igjen en kommentar

Våren har kommet!

Fugler kvitrer, blomster spirer og solen varmer oss fra blå himmel. Våren har gjort sin entrè.

(mer…)

Legg igjen en kommentar

Norges første grønne vegg

Landets første grønne vegg er etablert i nybygget til Norsk medisinialdepot. 1812 levende planter dekker den knapt 30 kvadratmeter store veggen. Dette skriver NAML på sine sider. Veggen er etablert av Anlegg & Utemiljø.

Legg igjen en kommentar
  • JHS Trefelling AS - Org: 920 262 120 MVA

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/1/124844/sikkertrefelling/wp-content/plugins/boxmedia-toolbox/includes/tools.php on line 26

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/1/124844/sikkertrefelling/wp-content/plugins/boxmedia-toolbox/includes/tools.php on line 27